Hoppa till innehåll

666 LOUNGE

UPPGRADERA DIN FESTIVALUPPLEVELSE – VI PRESENTERAR 666 LOUNGE

Det är många som har efterfrågat ett bra VIP-område under Gefle Metal Festival. Vi har några av de tidigare åren haft ett område som vi inte var riktigt nöjda med. Men nu har vi beslutat oss för att i samarbete med Republic 66 göra det grymmaste VIP-området du upplevt. I vår 666 Lounge får du tillgång till ett bekvämt område med utökad barmeny med fullständiga rättigheter och möjlighet att hänga i en annan sorts miljö. I 666 Lounge-biljetten ingår tillträde till loungen, en unik 666 Lounge-T-shirt samt ett laminat.

Men inte nog med det. Vi kommer även att släppa 10 stycken Super-VIP-biljetter. Detta är för er som vill göra festivalhelgen till en alldeles unik och speciell upplevelse. Detta ingår i Super-VIP:

  • Tillträde till VIP-området 666 Lounge
  • 1 unik ”666 Lounge”-T-shirt 
  • Laminat  
  • Shuttle mellan festivalområdet och Gävle Centralstation
  • Visning av festivalen bakom scenerna innan området öppnar på torsdagen
  • 1 Festival-T-Shirt 2022
  • 1 Festival-Hoodie 2022
  • Goodiebag
  • 3 st Matkuponger
  • Presentkort på 400 kr till valfri konsert av TADC

Tänk på att vanlig festivalbiljett också behövs.

Nu är det äntligen dags att presentera våra grymma partners i 666 VIP Lounge! I år har vi Garlic & Shots, Feast Food, Gin Trilogi , EKOBRYGGERIET, Rockpodden, Lundberg Custom Supplies Sweden, Great Brands och Odd Island Brewings. Läs mer om dem nedan.

Garlic & Shots

It’s all about Garlic and shots… And the taco rollolution! Garlic and Shots vitlökstyngda restaurang och musikerhak ligger i normala fallet på Folkungagatan i Stockholm. Förutom den här gången när vi slagit ihop oss med Feastfood och finns på hjul! Kom förbi och säg hej och testa vårt käk, det blir kul!

Feast Food

Mucho gusto! Slut dina ögon och känn hur dina sinnen för dig bort till en liten bakgata i Mexico City. Det är den känslan vi vill ge dig när du tar en tugga av någon av våra fantastiska Tex Mex-produkter. Vi vågar sticka ut hakan och säga att det här är de godaste (och snyggaste) produkterna i tacohyllan – kom och smaka på våra galet goda Mexi Fries i olika smaker samt salsa och ostsås!

Låt oss presentera GEFLE METAL GIN och 666 VIP Lounge VIP Bar!

I år är det premiär för vår egen GIN bar, precis i anslutning av en av Gasklockorna på det publika området sätter vi upp en ny bar, GEFLE METAL GIN. Vi kommer att erbjuda unik och god gin i olika smaker. Detta år har vi valt att samarbeta med Brandstar Alliance som erbjuder sin unika ”Gin Trilogi” samt utvalda premiumtonics som matchar trilogin från Ekobryggeriet.

Gin Trilogi  

Tre högkvalitativa, kraftfulla och hantverksmässiga ginsorter som på kort tid har blivit såväl prisbelönta som internationellt uppmärksammade. De heter Enastående Magnificent Gin, Stjärnklar Starry Gin och Supermåne Supermoon Gin och tillhör några av världens allra finaste och mest välsmakande. På plats att blanda de bästa Gin & Tonics är den erkänt skicklige bartendern och dryckesexperten Örjan Åstrand. 

Ekobryggeriet

Ekobryggeriet lanserades våren 2017 och erbjuder idag Sveriges främsta ekologiska premiumtonic. Ekobryggeriets tonic produceras på Österlen i Sverige med fokus på att producera hållbara och ekologiska produkter. De innehåller endast ekologiskt socker, naturliga aromer, kolsyrat vatten och citronsyra som surhetsreglerande medel. Självklart med den bittra smaken av tonic. Reko, eko och premium helt enkelt. Läs mer om ekobryggeriet här: https://ekobryggeriet.se/

666 VIP Lounge
Som exklusiv gin i 666 VIP Lounge baren kommer Ni att njuta av In Flames Hand Crafted Distilled Gin Lingonberry Cranberry – även kallad The Crew Batch. Det är den femte och sista i en limiterad serie av smaksatta gin som In Flames står bakom; en hyllning till dem som arbetar hårdare än någon annan bakom scenen för att se till att rockmaskineriets hjul snurrar obehindrat. En modern hantverksgin med svenska smaker. Gifter sig perfekt med In Flames Tonic. Kom och säg hej och ”cheers to the Crew”.
För mer info: https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/in-flames-gin-8130401/

Rockpodden
Efter nästan 300 avsnitt och sex år har Rockpodden porträtterat och lyft fram alltifrån rena världsstjärnor till svettiga garagebandsmusiker! Under Festivalen kommer Rockpodden att ha ett eget tält inne på  666 VIP Lounge, där kommer avsnitt att spelas in, möten ske och trevligheter skapas! Kom förbi och säg Hej!

Lundberg Custom Supplies Sweden

Lundberg Custom Supplies Sweden är en av Skandinaviens största återförsäljare av tatueringsutrustning. Förutom att tillhandahålla tatueringsutrustning till professionella tatuerare arbetar vi med att lyfta fram de bästa tatuerarna i rampljuset på bland annat festivaler och andra event! Till Gefle Metal och 666 VIP Lounge har vi valt ut:

Nicke Wencel som är en av Sveriges mest framgångsrika tatuerare med massor av erfarenhet och framgång både nationellt och internationellt! Förutom sin bas i Halmstad är Nicke även en av tatuerarna på megakända Black Anchor Tattoo i USA som drivs av Nikko Hurtado som räknas till en av de absolut främsta tatuerarna i världen. Nicke är medlem i exklusiva Ratio Pro Team! Kvalitet från topp till tå! @nicketattoo https://www.facebook.com/ViljaAvStal

Ida Morbida som med hennes mörka gotiska tatueringsstil är en av de senaste stjärnskotten i Ratio Pro Team. Ida inspireras mycket av olika genrer inom extrem metal som är en viktig del av hennes liv men gör även motiv inom realism, djur och natur. Passa på nu innan det är för sent! Ida Morbida är definitivt en av de bästa inom genren! @idamorbida_tattoo https://www.facebook.com/idamorbidatattoo


Great Brands och Odd Island Brewings
Great Brands,  som är en av Sveriges största burk importörer, har valt ut Odd Island Brewings hantverks öl till 666 VIP Lounge 2022. 
Odd Island Brewing är ett genuint hantverksbryggeri från Västkusten. I loungen kommer ni att kunna prova Haize Sesssion, Västkust Pilsner och Hallon Passion! Läs mer om Odd Island Brewing här: https://oddislandbrewing.se