Hoppa till innehåll

Gefle Metal Festival blir av – tas över av FKP Scorpio

Strålande nyheter! Gefle Metal Festival 2023 blir av. Nu är det klart att FKP Scorpio tar över Gefle Metal Festival. 13-15 juli 2023 ses vi återigen vid Gasklockorna i Gävle.

Sedan 2016 har Gefle Metal Festival varit det givna valet för alla med smak för metal från den hårdare skolan, såsom thrash, death och black. Festivalen har blivit en internationell angelägenhet som årligen besöks av metalfans från ett drygt 30-tal länder. Genom att FKP Scorpio tar över festivalen kan den fortsätta och redan köpta biljetter till sommarens festival kommer att fungera som vanligt. Övertagandet sker under ledning av festivalens förgrundsfigurer Chris Rotenius och Edward Janson, som har börjat boka konserter åt FKP Scorpio.

”Det här är suveräna nyheter. Festivalen blir av. Nu kan alla som redan har köpt biljett andas ut och de som inte har bokat än kan planera in sommarens hårdaste helg”, säger arrangören Chris Rotenius.

”Alla som har varit på festivalen tidigare kommer att känna igen sig. Upplägget blir sig likt – det blir tre dagar fullmatade med fantastiska konserter. Både jag och Edward fortsätter att jobba med festivalen och biljetter som köpts tidigare kommer fungera precis som vanligt”, fortsätter Chris.

Biljetterna till Gefle Metal Festival 2023 nysläpps på fredag kl 10:00 via Eventim.