Hoppa till innehåll

Gefle Metal Cruise lättar ankar

I juli 2016 genomfördes den första Gefle Metal Festival vid Gasklockorna i Gävle. Sedan dess har tusentals metalfans besökt festivalen och nästa sommar är det dags för den femte upplagan.

Nu är vi glada över att kunna presentera att festivalen även går till sjöss. Den 10-11 februari 2022 är det dags för den första Gefle Metal Cruise. Under 23 timmar intar festivalen Silja Line Galaxy för en kryssning helt fokuserad på metal.

Ombord kommer vi att se sju band samt metaldisco med Gefle Hårdrocksklubb, Rockkaraoke goes Metal och annat kul. På scen ser vi Dismember Sweden, TANKARD, Haunted, The Lurking Fear, Burning Witches, Horndal och Konvent.

Boka din biljett på https://www.tallinksilja.se/gefle-metal-cruise eller på telefon 08-666 33 33. Bokningen öppnar 15 juni 10:00.Vi syns till sjöss! 🤘🔥🖤