Hoppa till innehåll

Gefle Metal Festival flyttas fram till 2022

English version below

Tyvärr måste vi meddela att även årets upplaga av Gefle Metal Festival måste skjutas upp. På grund av den pågående pandemin är det inte möjligt att genomföra ett stort evenemang i sommar. Viktigast av allt är säkerheten för vår publik, personal och artister och det är något vi aldrig kommer att kompromissa med.

Årets festival flyttas fram till 14-16 juli 2022. Alla biljetter gäller automatiskt till 2022 och du som biljettköpare behöver inte göra något. Vi för nu en diskussion med samtliga band och vårt mål är att boka om så många som möjligt till nästa år. Inom kort presenterar vi de första klara banden.

Ni är världens bästa festivalpublik och vi saknar er. Vi ser fram emot att träffa er 2022 då vi tillsammans kommer att genomföra den mest minnesvärda festivalen någonsin!

Vi vill passa på att tacka för ert stöd och förståelse. Vi är evigt tacksamma till er alla som valt att behålla sin biljett och fortsätter att göra så!
För er som önskar återlösen så kommer detta vara möjligt from 3 maj.
Alla som behållit sin biljett kommer inom kort få ett mail från Tickster med mer information.
Till er som fick ett presentkort förra sommaren som tack för att ni behöll era biljetter så kan vi meddela att giltigheten på dessa kommer automatiskt förlängas med ett år. 

En prishöjning på biljetter till 2022 sker den 1 juli men du som redan köpt biljett påverkas självklart inte av detta.

Metalhälsningar 

Gefle Metal Festival

Mer praktisk information finner ni på www.geflemetalfestival.se

Gefle Metal Festival Will Be Postponed Until 2022

We are very sorry to have to inform you that this year’s edition of Gefle Metal Festival will be postponed to 2022. Due to the pandemic it won’t be possible to arrange such a big event and the most important thing is the safety for our audience, staff and artists.

The new dates will be July 14th-16th 2022. All tickets will be valid for 2022 and you don’t need to do anything if you have bought a ticket. We are in discussions with all artists and we hope to be able to re-book as many as possible of them for next year. The first confirmed bands for 2022 will be announced soon.

You are the best festival audience in the world and we really miss you. We can’t wait to 2022 when we’ll meet again and together we will make sure this will be the best festival experience ever!

We would like to thank all of you for your support and understanding. We really appreciate that almost all of you have decided to keep your ticket and continue to do so. If you want a refund then this will be possible from May 3rd. The giftcard that those of you who kept your ticket from 2020 received will be valid for 2022 as well.

The ticket prices for the festival will be raised July 1st but if you already have bought a ticket, you won’t be affected by this.

Metal Greetings

Gefle Metal Festival

You can always find more details at www.geflemetalfestival.se