Me And That Man klara för Gefle Metal Festival 2021

Idag skulle portarna till årets upplaga av Gefle Metal Festival öppnats. Vi hade sett fram emot tre dagar fyllda med den hårdaste musiken och den bästa festivalpubliken. Men vi får tyvärr vänta i ett helt år till.
Vi kan nu meddela att även Me And That Man är klara för nästa års festival. Efter att ha gjort succé med Behemoth både 2016 och 2018 är frontmannen Adam Nergal Darski en van Gefle Metal Festival-besökare. Istället för black metal handlar det här om musik inspirerad av country och blues men självklart med Nergals mörka texter. Missa inte den här chansen att se Nergal i ett annorlunda sammanhang. Detta blir Me And That Mans första spelning någonsin i Sverige.

Följande band är nu klara för Gefle Metal Festival 2021:

Emperor
At The Gates
Heaven Shall Burn
Mayhem
Deicide
Soilwork
Marduk
Mgla
Unleashed
Tribulation
LOK
Jinjer
Swallow The Sun
Fleshgod Apocalypse
Me And That Man
Skindred
Draconian
Thyrfing
Sister Sin
Angelus Apatrida
Heathen
Venom Prison
Ice Age
Frantic Amber
Mass Worship
Konvent
(O)
Skinflint
Fayenne
Meadows End
Limbo
Reincarnage
Carry The Torch
Liktal
Odjuhr
Maura
Faustus
Moloken
Gaupa
Seid
Walking Corpse
Signo Rojo
Ulfven
Disdained


För biljetter och mer information: https://secure.tickster.com/yu6h0ehglk7p10d.