Vill din förening tjäna extrapengar under Gefle Metal Festival?

19-20 juli är det åter dags för Gefle Metal Festival att ta plats vid Gasklockorna i Gävle. Vi behöver all hjälp vi kan få för att göra den här festivalen till en riktig upplevelse för besökarna och Gävle som stad. Dessutom arrangerar vi en förfest den 18 juli på samma plats. Vill du arbeta som volontär för oss på konserten och/eller festivalen?

Det finns chans att jobba före, under och efter festivalen med allt från bygg/rigg, säkerhet, camping och till service på området.

Det finns chans att jobba före, under och efter festivalen med allt från bygg/rigg, säkerhet, camping och till service på området.

Gefle Metal Festival kommer att ha ett nära samarbete med lokala aktörer och festivalen kommer att ha ett tänkande som baseras på hållbarhet och sund miljö, vi är Sveriges första miljömärkta festival. Och förstås på hårdrock! Välkommen till Gefle Metal Festival 2019.

Vi erbjuder ett arvode enligt överenskommelse per person och timme, ett mål mat per pass och en upplevelse utöver det vanliga. Av er förväntar vi oss att ni kommer i tid, är nyktra, arbetsvilliga och utvilade när passet börjar.

Rock on!

Det finns följande tjänster

Säkerhet

Även om vi tror gott om de flesta är detta en grupp som behövs för att skapa en trygg och god atmosfär. Som en del av vår säkerhetsgrupp hjälper du till och säkerställer att Gefle Metal Festival håller de krav vi satt upp för att alla våra besökare ska trivas.

Arbetspass:

Kväll: torsdag, fredag och lördag 17:00-01:30 (inkl matpaus)

OBS: Samtliga tider kan justeras fram till att ni mottagit arbetsbekräftelse

Bygge/förberedelse

Magiska tanke att området byggs upp av sig själv så vi kunde springa rakt in på konserterna och head banga… Nu är det inte så tyvärr, men ju fler vi är, desto snabbare går det. Kom och se området ta sin form.

Detta kommer ske dagtid måndag, tisdag, onsdag och torsdag, mest troligt mellan kl. 09.00 och 16.00.

Camping & Parkering

”Alla vägar leder till Gefle Metal Festival”. Inte riktigt, men så kan det kännas och därför behöver vi hjälp av er för att strukturera upp och välkomna besökarna. På campingen finns det hängivna gäster och vi eftersöker hängiven personal.

Anmäl intresse på: forening@geflemetalfestival.se senast 20/5.

Skriv:

  1. Vilken tjänst ni söker (t.ex. säkerhet).
  2. Hur många kan ni garantera?
  3. Önskemål om dag och tid (utifrån ovanstående tider).
  4. Har ni arbetat tidigare?
  5. Namn och telefonnummer på ansvarig, samt ev. kostavvikelser i gruppen.