Avantasia spelar i Gävle nästa sommar

Onsdag 8 juli, dagen innan Gefle Metal Festival börjar, kommer Avantasia göra en exklusiv helaftonsspelning vid Gasklockorna.

8 juli: Gasklockorna Gävle

Det var 1999 som Edguy-sångaren Tobias Sammet beslutade sig för att göra ett projekt vid sidan om sitt huvudband och året därpå släpptes första singeln. Så här 20 år senare kan vi konstatera att Avantasia har överträffat alla förväntningar. Med åtta otroligt framgångsrika album och flera världsturnéer i bagaget är Avantasia ett av europeisk metals starkaste namn. I höstas gjorde Avantasia en utsåld spelning i Stockholm och nu när det är dags att fira 20-årsjubileum har Tobias Sammet beslutat sig för att komma tillbaks till Sverige för en exklusiv spelning i Gävle.
Detta kommer att bli en helaftonsföreställning där Avantasia spelar i runt tre timmar och det här blir bandets enda konsert i Sverige under 2020.

Biljetter släpps fredag 11 oktober 10.00 på www.triffidanddanger.se. Redan på torsdag klockan 10.00 finns möjlighet till ett rabatterat presale för de som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Om du inte redan gör det så har du fram till 08.00 på torsdag morgon på dig att anmäla dig till nyhetsbrevet på www.triffidanddager.se eller www.geflemetalfestival.se. En unik biljettlänk kommer att mailas ut på torsdag morgon.

Boka hotellpaket på https://www.nojesresor.se/konsertresor/avantasia/